Varaa nyt
+358 452658695
Varaa nyt
  • _full (23)
  • IMG_4788
  • _full (6)
  • 80251822

Varaukset

Varaa nyt

Kotimaista asumista Kuopion ja Iisalmen keskustassa 1vrk - 12kk

Reissukodin huoneistot tarjoavat kotimaista asumista vaihtoehtona Kuopion ja Iisalmen hotellitarjonnalle, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Huoneistot sijaitsevat aivan ydinkeskustassa. Huoneistohotellissa majoitut mukavasti keskellä kaupunkia, lähellä toria ja kaupungin tapahtumia. Sijainti on erinomainen myös omalla autolla kulkevalle matkaajalle.

Reissukotien Puijonkatu 9 ja Satamakatu 9 huoneistot sopivat hyvin sijaiskodiksi putkiremontin, vesivahingon sattuessa tai kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle.

Sama savoksi
Tervetolloo kivenheiton piähän Kuopion ja Iisalmen eläväisestä torista. Myöpä tarjottaan sulle tilavat kaksiot justiisa passeliin hintaan. Penikat suap pelata pleikko ja sinä voet sillä aikoo ottoo vaikka partsilla lasin piimee. Kyllä myös jälet siivotaan, sammaan rahhaan. Koslan voet tyrkätä tien varteen tai asiaan kuuluvalla hartauvella rakennetun torin alle, Rahhoo ne on vähän siitä vaella. Kämpässä on potunkeittopaekka, astiat voet tyrkätä syönnin piälle konneeseen. On siellä potunkeettopaekassa kaikki muuttii asiaan kuuluvat tykötarpeet neljälle. Pötkötyspaekat on heti neljlle, mutta lisämaksusta toimitettaan vaikka koko lattia tääteen lisäpunkkaa. Olkkarissa on tv ja pleikka. Partsilla on kalusteet. Ee tarvii istua lattialla. Ollaan rili sori, mutta sätkee ee sua vettee partsillakkaan, eekä sisällä.
Sulje